Herbata czarna Ceylon

Herbata czarna Ceylon

Szczególną charakterystyką tej odmiany są duże liście oraz oryginalny aromat.

350 pozycji w magazynie

4,80 zł

Dodaj do koszyka

30 Inne produkty w tej samej kategorii:

Więcej informacji

Herbata charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem i czerwono-brązowym kolorem, rosnącą na wysoko położonych, górzystych plantacjach. 

Składniki: herbata czarna Ceylon

Kraj pochodzenia: Sri Lanka

Zalecany sposób parzenia:

1 łyżeczka herbaty na filiżankę(200-250 ml), liście zalewamy wodą o temperaturze 95 stopni Celcjusza. Zaparzamy pod przykryciem około 3 minut. Po upływie wskazanego czasu odcedzamy liście od naparu.

 

Komentarze

Napisz swoją recenzję

Herbata czarna Ceylon

Herbata czarna Ceylon

Szczególną charakterystyką tej odmiany są duże liście oraz oryginalny aromat.

Napisz swoją recenzję