PRZETWORY OWOCOWE Jest 20 produktów.

PRZETWORY OWOCOWE
  • Dostępny
    Powidła z mirabelki

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia, pozytywnie oddziałuje na pracę układu nerwowego. 

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia,...

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia, pozytywnie oddziałuje na pracę układu nerwowego. 

    8,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Powidła z mirabelki

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia, pozytywnie oddziałuje na pracę układu nerwowego. 

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia,...

    Mirabelka jest zasobna w beta-karoten, dzięki czemu spowalnia proces starzenia, pozytywnie oddziałuje na pracę układu nerwowego. 

    8,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Konfitura z rokitnika...

    Owoce rokitnika przypominają pomarańczowe kuleczki. Mają kwaśny smak, dojrzewają na ciernistym krzewie we wrześniu.

    Owoce rokitnika przypominają pomarańczowe kuleczki. Mają kwaśny smak, dojrzewają na...

    Owoce rokitnika przypominają pomarańczowe kuleczki. Mają kwaśny smak, dojrzewają na ciernistym krzewie we wrześniu.

    10,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Mus jagodowy

    Jagoda leśna jest niską krzewinką z rodziny wrzosowatych z drobnymi czarnymi owocami, które zawierają kwasy, pektyny i witaminy.

    Jagoda leśna jest niską krzewinką z rodziny wrzosowatych z drobnymi czarnymi owocami,...

    Jagoda leśna jest niską krzewinką z rodziny wrzosowatych z drobnymi czarnymi owocami, które zawierają kwasy, pektyny i witaminy.

    9,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Mus z dyni

    Dynia pochodzi z Ameryki Środkowej. W Polsce popularnie zwana była banią. Dynia króluje na naszych stołach od końca września nawet do końca stycznia.

    Dynia pochodzi z Ameryki Środkowej. W Polsce popularnie zwana była banią. Dynia króluje...

    Dynia pochodzi z Ameryki Środkowej. W Polsce popularnie zwana była banią. Dynia króluje na naszych stołach od końca września nawet do końca stycznia.

    9,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Borówka brusznica

    Borówka brusznica występuje też pod nazwą borówka czerwona. Jej owoce są w smaku gorzko-kwaskowate. Może być doskonałym dodatkiem do mięs, szczególnie białych. 

    Borówka brusznica występuje też pod nazwą borówka czerwona. Jej owoce są w smaku...

    Borówka brusznica występuje też pod nazwą borówka czerwona. Jej owoce są w smaku gorzko-kwaskowate. Może być doskonałym dodatkiem do mięs, szczególnie białych. 

    9,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Żurawina niskosłodzona

    Owoce żurawiny są kuliste, pokryte woskiem, na początku białe, w miarę dojrzewania czerwienieją. Są źródłem witaminy C. 

    Owoce żurawiny są kuliste, pokryte woskiem, na początku białe, w miarę dojrzewania...

    Owoce żurawiny są kuliste, pokryte woskiem, na początku białe, w miarę dojrzewania czerwienieją. Są źródłem witaminy C. 

    9,60 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Jagoda leśna w syropie

    Jagoda w syropie zapewni Państwu naturalny surowiec do sporządzania przeróżnych deserów, musów, galaretek, kompotów, konfitur, nadzienia do ciast, a szczególnie do wypieku jagodzianek.

    Jagoda w syropie zapewni Państwu naturalny surowiec do sporządzania przeróżnych...

    Jagoda w syropie zapewni Państwu naturalny surowiec do sporządzania przeróżnych deserów, musów, galaretek, kompotów, konfitur, nadzienia do ciast, a szczególnie do wypieku...

    9,60 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Borówka na ostro

    Zebrane, biało-czerwone owoce borówki po kilku dniach samoistnie zmieniają swoją barwę na czerwoną.

    Zebrane, biało-czerwone owoce borówki po kilku dniach samoistnie zmieniają swoją barwę...

    Zebrane, biało-czerwone owoce borówki po kilku dniach samoistnie zmieniają swoją barwę na czerwoną.

    9,60 zł

    Dodaj Wyświetl