PRZETWORY OWOCOWE Jest 20 produktów.

PRZETWORY OWOCOWE
  • Dostępny
    Pigwa w syropie

    Owoce pigwy są cytrynowożółte, o delikatnym bardzo przyjemnym zapachu. Pigwa zawiera wiele składników mineralnych, między innymi magnez, fosfor, wapń. 

    Owoce pigwy są cytrynowożółte, o delikatnym bardzo przyjemnym zapachu. Pigwa zawiera...

    Owoce pigwy są cytrynowożółte, o delikatnym bardzo przyjemnym zapachu. Pigwa zawiera wiele składników mineralnych, między innymi magnez, fosfor, wapń. 

    9,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Borówka z gruszką

    Owoce borówki to "kameleon" owoców, najpierw są zielone, potem białe, różowe, a dojrzałe mają barwę purpurowo-czerwoną.

    Owoce borówki to "kameleon" owoców, najpierw są zielone, potem białe, różowe, a...

    Owoce borówki to "kameleon" owoców, najpierw są zielone, potem białe, różowe, a dojrzałe mają barwę purpurowo-czerwoną.

    9,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Pigwa do herbaty

    Owoce pigwy są cytrynowożółte. Są twarde i bardziej kwaśne od cytryny. Ten niezbyt popularny owoc ma niezwykle intensywny aromat.

    Owoce pigwy są cytrynowożółte. Są twarde i bardziej kwaśne od cytryny. Ten niezbyt...

    Owoce pigwy są cytrynowożółte. Są twarde i bardziej kwaśne od cytryny. Ten niezbyt popularny owoc ma niezwykle intensywny aromat.

    9,60 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Mus z owocu bzu czarnego

    Owoce czarnego bzu przypominają malutkie kuleczki, które dojrzewają na przełomie sierpnia i września.

    Owoce czarnego bzu przypominają malutkie kuleczki, które dojrzewają na przełomie...

    Owoce czarnego bzu przypominają malutkie kuleczki, które dojrzewają na przełomie sierpnia i września.

    8,40 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Żurawina z jabłkiem

    Owoce żurawiny to kuliste w kształcie jagody czerwonej barwy o kwaśnym smaku. Jagody te cieszą się uznaną wartością odżywczą i leczniczą.

    Owoce żurawiny to kuliste w kształcie jagody czerwonej barwy o kwaśnym smaku. Jagody te...

    Owoce żurawiny to kuliste w kształcie jagody czerwonej barwy o kwaśnym smaku. Jagody te cieszą się uznaną wartością odżywczą i leczniczą.

    9,90 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Jarzębina do herbaty

    Owoce jarzębiny są zasobne w witaminę C na równi z cytryną. To doskonały dodatek do herbaty i innych napojów.

    Owoce jarzębiny są zasobne w witaminę C na równi z cytryną. To doskonały dodatek do...

    Owoce jarzębiny są zasobne w witaminę C na równi z cytryną. To doskonały dodatek do herbaty i innych napojów.

    8,40 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Jarzębina do mięs

    Jarzębina zawiera dwukrotnie większą ilość karotenu niż marchew. W medycynie ludowej od wieków stosowano ją na pobudzenie apetytu. 

    Jarzębina zawiera dwukrotnie większą ilość karotenu niż marchew. W medycynie ludowej od...

    Jarzębina zawiera dwukrotnie większą ilość karotenu niż marchew. W medycynie ludowej od wieków stosowano ją na pobudzenie apetytu. 

    8,40 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Aronia do deserów

    Owocami aronii są nieduże czarne jagody. Mają cierpki smak i dojrzewają w połowie września. Używa się ich jako dodatku do ciast i deserów, również jako nadzienie do naleśników i rogalików.

    Owocami aronii są nieduże czarne jagody. Mają cierpki smak i dojrzewają w połowie...

    Owocami aronii są nieduże czarne jagody. Mają cierpki smak i dojrzewają w połowie września. Używa się ich jako dodatku do ciast i deserów, również jako nadzienie do naleśników i...

    8,99 zł

    Dodaj Wyświetl
  • Dostępny
    Konfitura z dzikiej róży

    Owoce dzikiej róży mają purpurowo-czerwoną barwę, owalny lub kulisty kształt. Są szczególnie bogate w witaminę C. 

    Owoce dzikiej róży mają purpurowo-czerwoną barwę, owalny lub kulisty kształt. Są...

    Owoce dzikiej róży mają purpurowo-czerwoną barwę, owalny lub kulisty kształt. Są szczególnie bogate w witaminę C. 

    8,99 zł

    Dodaj Wyświetl